Paardenmelk info algemeen

Paardenmelk info algemeen

Veel mensen weten niet dat paarden gemolken kunnen worden en dat deze melk zeer gezond is.  Dat paardenmelk zo onbekend is is eigenlijk verbazingwekkend als je weet dat de Russische volkeren het al eeuwenlang gebruiken om de weerstand te verhogen en klachten te bestrijden. 

Je zou het dus  misschien niet verwachten, maar ook mensen drinken paardenmelk. En wel steeds meer. Sommigen omdat ze het lekker vinden, vele anderen omdat ze baat hebben bij de heilzame, gezondheidsbevorderende werking van deze melksoort.

Al heel lang gebruiken Aziatische steppevolkeren paardenmelk tegen een groot aantal ziekten en ter versterking van het lichaam. Zij drinken de paardenmelk of gebruiken de melk verwerkt in andere producten.

De karakteristieke samenstelling van paardenmelk verklaart een grot deel van de werking. Mensen drinken paardenmelk, omdat ze last hebben van koemelkallergie, maar ook in relatie tot andere aspecten van hun gezondheid hebben mensen baat bij paardenmelk.

Paardenmelk is een prima middel ter ondersteuning bij veel klachten. men moet weten dat een goede darmflora en een goede stofwisseling van belang zijn voor vele lichaamsfuncties. Door de darmflora te versterken en de stofwisseling te bevorderen heeft het drinken van paardenmelk een gunstige invloed op uw gezondheid. Mede hierdoor is het weerstandsverhogend.

In Nederland heeft men inmiddels ook al de nodige ervaring opgedaan met de werking van paardenmelk.

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Voor 12.00 uur besteld dezelfde dag verzonden*

*Mits voorradig en betaald.

 

Bij een orderbedrag boven de € 50,00 verzenden wij gratis binnen Nederland! Daaronder zijn de verzendkosten € 5,00.

Dit geldt niet voor de diepvries paardenmelk. Hiervoor gelden aangepaste verzendkosten.

 

© 2015 - 2024 Paardenmelkerij Hoeksche Waard | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel