Leveringsvoorwaarden

 

Prijzen en voorwaarden


Deze website/folder is een uitgave van Paardenmelkerij “Hoeksche Waard” , Oudendijk 62, 3291 LN Strijen. Zonder schriftelijke toestemming van de directie van Paardenmelkerij “Hoeksche Waard”  mag geen tekst van deze website worden overgenomen.
 
Eindverantwoording
De tekst op deze website/ folder is met de grootst mogelijke zorg samengesteld door Paardenmelkerij “Hoeksche Waard” met behulp van onze leveranciers en diverse naslagwerken. Aan de inhoud van de website/ folder  kunnen geen rechten worden ontleend. Alle informatie in deze website/ folder dient voor informatievoorziening bij onze producten en de inhoud vervangt op geen enkele wijze het advies en/of de behandeling van uw arts. Paardenmelkerij “Hoeksche Waard”  kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die op welke wijze dan ook zou voortvloeien uit de in deze website/ folder gegeven informatie.
 
Prijzen
Alle genoemde prijzen op deze website/ folder zijn inclusief BTW. Type- en invoerfouten voorbehouden. Wij zullen echter zonder overleg met u geen ander bedrag factureren dan op uw email-bevestiging vermeld staat.
 
Levering uit voorraad
Alle producten uit deze website/ folder hebben wij normaal gesproken op voorraad. Mochten wij door omstandigheden een product niet direct kunnen leveren, dan leveren wij in principe de rest van uw bestelling uit en sturen het ontbrekende artikel zo spoedig mogelijk na. Heeft u haast met uw bestelling en wilt u weten of wij het pakket dezelfde dag kunnen versturen? Bel ons dan even, dan weet u precies waar u aan toe bent!
 
Nalevering
Indien wij een product uit deze website/ folder na moeten leveren, berekenen wij uiteraard geen extra verzendkosten.  Aan toezeggingen met betrekking tot de termijn waarop wij een product denken te kunnen leveren, kunnen geen rechten worden ontleend.
 
Afleveradres
Als afleveradres hanteren wij het adres waarop wij u onze laatste folder of aanbieding hebben toegestuurd. Als u uw bestelling op een ander adres geleverd wilt hebben, kan dat natuurlijk. U dient dit dan wel bij uw bestelling te vermelden.
 
Terugsturen
Wilt u één of meer van de door u bestelde verzorgingsproducten terugsturen, dan kan dat natuurlijk. De zichttermijn geldt niet voor de paardenmelkpoeder en capsules. U heeft alle verzorgingsproducten 7  dagen lang vrijblijvend op zicht, gerekend vanaf de dag van bezorging. Mocht u een artikel terug willen sturen, belt u dan even met 078-8426847. Het kan ook zijn dat u na de zichttermijn een artikel terug wilt sturen. Na beoordeling van uw vraag door ons behoort ook dat tot de mogelijkheden. Retouren waarvoor geen afhaalafspraak is gemaakt, worden niet door ons geaccepteerd en verwerkt. Wij nemen alleen ongebruikte producten, in de originele verpakking, terug. U kunt het artikel naar ons terugsturen en mocht u al betaald hebben storten wij het bedrag binnen 10 werkdagen terug op uw rekening.
 
Inpakfouten
Ondanks onze zeer zorgvuldige werkwijze, zijn inpakfouten onvermijdelijk. Wij verzoeken u om deze binnen 4 dagen na bezorging telefonisch aan ons te melden. Wij zorgen er dan voor dat u het ontbrekende product binnen 72 uur toegestuurd krijgt. Indien van toepassing, maken wij met u tevens een afspraak over het afhalen van het foutief toegestuurde product.
 
Betaling en verzendkosten

Tot een orderbedrag van € 45,00 zijn de verzendkosten € 5,00. Bij een orderbedrag boven de € 45,00 is verzending gratis. Voor diepvries paardenmelk gelden aparte verzendkosten.
 
iDEAL. Betaal uw bestelling veilig en direct met iDEAL.

Overboeking
U kunt het bedrag vooraf overboeken op onze rekening. U krijgt na uw bestelling een e-mail met een bevestiging en overzicht van uw bestelling. Let erop dat wij pas uw bestelling op kunnen sturen nadat u het bedrag overgemaakt heeft op ons rekeningnummer. In de e-mail die wij naar u sturen staan de gegevens die u nodig heeftvoor deze overboeking. De verzendkosten zijn 5,00 euro.

Afhalen op het filiaal
U kunt de bestelde producten ook afhalen op ons filiaal aan de Oudendijk 62, 3291 LN Strijen. U bespaart dan de verzendkosten. Na bestelling krijgt u van ons bericht vanaf wanneer de bestelling klaarstaat. De bestelling dient dan contant te worden voldaan.  
 
Wijzigingen in het assortiment
Gedurende de looptijd van deze folder kan het zijn dat de verstrekte informatie met betrekking tot een bepaald product niet meer actueel is. Op grond van nieuwe inzichten, de beschikbaarheid van grondstoffen of aanpassingen in de wetgeving blijven fabrikanten producten verbeteren en aanpassen. Op onze website vindt u altijd de meest recente informatie. Ook kan het voorkomen dat een product niet meer verkrijgbaar is, in dat geval zullen wij onze uiterste best doen om u een vergelijkbaar alternatief toe te sturen. Wij zullen dat ook op de factuur vermelden. Natuurlijk heeft u altijd het recht om ons te bellen om het gestuurde alternatief gratis bij u af te laten halen.
 

 
 

 

Voor 12.00 uur besteld dezelfde dag verzonden*

*Mits voorradig en betaald.

 

Bij een orderbedrag boven de € 50,00 verzenden wij gratis binnen Nederland! Daaronder zijn de verzendkosten € 5,00.

Dit geldt niet voor de diepvries paardenmelk. Hiervoor gelden aangepaste verzendkosten.

 

© 2015 - 2024 Paardenmelkerij Hoeksche Waard | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel