Onze missie en visie

Wij willen onze paardenmelkerij graag openstellen voor dagbesteding omdat wij alle mooie en leuke dingen van ons bedrijf graag met anderen willen delen. Wij vinden het belangrijk om mensen de gelegenheid te bieden om wat van het buitenleven mee te maken. Onder begeleiding van ons willen wij op kleine schaal mensen met een zorg- en/ of hulpvraag dagbesteding op onze paardenmelkerij aanbieden. Hier verstaan wij dus onder om op een prettige manier inhoud te geven aan een zinvolle dagindeling. Naast een zinvolle dagbesteding willen wij onze hulpboeren ook gezelligheid, voldoening en rust aanbieden.


Onze visie is:
Ieder mens, ook als er afhankelijkheid is van een zorg- en/ of hulpvraag heeft recht op een zodanige leef- en werkomgeving waarin hij of zij zich prettig voelt en mogelijkheden heeft zich te ontplooien als volwaardige deelnemers aan de maatschappij. Mede hierdoor groeit de eigenwaarde van de  deelnemer en nemen zelfstandigheid en sociale vaardigheden toe. 
Wij gaan dus in onze omgang met de deelnemer uit van de mogelijkheden en niet van de beperkingen. Verder vinden wij respect voor elkaar, voor de dieren en de natuur erg belangrijk. 


 

Voor 12.00 uur besteld dezelfde dag verzonden*

*Mits voorradig en betaald.

 

Bij een orderbedrag boven de € 50,00 verzenden wij gratis binnen Nederland! Daaronder zijn de verzendkosten € 5,00.

Dit geldt niet voor de diepvries paardenmelk. Hiervoor gelden aangepaste verzendkosten.

 

© 2015 - 2024 Paardenmelkerij Hoeksche Waard | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel